söndag 7 april 2013

Bokcirkelhelg

Jag har precis kommit hem från en bokcirkelhelg. Många böcker pratas det om. Och om läsning. Och om livet också. Och om man vill veta vad bokcirklare tar med sig när de åker på bokcirkelhelg, så ser du det på bilden nedan. Och om du vill läsa mer om vad vi hade för oss på bokcirkelhelgen, och se fler bilder, så har jag skrivit mer om den på min andra blogg här!2 kommentarer:

 1. Vad är en bokcirkelhelg? Är det en kurs? Eller en helg med goa vänner som diskuterar böcker? Annordnas den av någon? Eller är det privat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å - vi är åtta som läste till bibliotekarier tillsammans och har fortsatt att träffas kanske en gång per månad för att diskutera en bok vi har läst gemensamt. Fast vi pratar om massor av andra böcker också. Och om livet och sådär. Ibland åker vi iväg en hel helg och då ingår det förutom bokpratandet förstås en massa mys och god mat också.
   Men om man vill så finns det ofta bokcirklar som anordnas av biblioteken. Biblioteket jag jobbar på har t ex en sån bokcirkel som träffas var fjärde vecka på biblioteket och pratar om en bok man läst gemensamt och så fikar man (jag är inte med där, utan en kollega till mig håller i det). Kolla upp om det finns på ditt bibliotek om du är sugen - det är ett fantastiskt sätt att umgås på!

   Radera