torsdag 20 september 2012

Har tappat fokus lite här

Jag har kommit in i en läsa-vuxen-böcker-period. Det är ju trevligt och sånt kan jag behöva - men om man skriver en bokblogg som mest ska handla om barn- och ungdomsböcker så är det ganska bra om den gör det också...? Har varit lite dåligt med det på sista tiden, tror jag.

Nu är det i och för sig så att ett giganticus-paket med nya böcker ska anlända till jobbet vilken dag som helst, och ett antal av dem ska läsas så att jag kan bokprata om dem sen. Så det kommer, det kommer... Är särskilt nyfiken på Gier/Rubinröd, Genar/Den magiska kappan, och så sista delen i Kaostrilogin av Ness (om inte någon elev vill ha den före mig förstås, de har trots allt förstatjing).

Samtidigt har jag fler bra böcker som ligger i ska-läsa-traven där hemma. Vuxenböcker. Till exempel fjärde boken i Stephen Kings Det mörka tornet. Eller Jaffes Det bästa av allt. Och så håller jag egentligen på med Anna B. Ragdes Jag ska göra dig så lycklig. Och så håller jag också på med två Hcg-böcker för jag vill testa om de är så bra så att jag vill köpa dem och uppföljar-böckerna till vårt bibliotek: Croall/Det är jag som är Lisa och West/Skuggorna.

Och mitt i allt det här, sånt jag borde och sånt jag gör....så dimper det in en bok som gör att jag bara lägger ALLT annat åt sidan. Den hade jag längtat efter: Betvingade av Simona Ahrnstedt. Så, ja, nu är det romance för hela slanten. Screw plikter!!

2 kommentarer:

  1. Jag gillar verkligen Det är jag som är Lisa, men den är svårutlånad. Iaf på mina bibliotek.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det jag har läst än så länge gillar jag - men känner också att det här är en sån där bok jag inte vet vad jag ska säga om. Vardagsliv för vanlig tjej - bra bok i händerna på rätt läsare, men hur få den dit?

      Radera