måndag 9 december 2013

Nämen hoppsan - vad har hänt här??

Alltså - här ser man vad som händer om man inte går in och hälsar på sin gamla blogg då och då. Ni vet, jag hänger ju numera hos LitteraturMagazinet men låter min gamla bokblogg vara kvar här som ett fint arkiv som man kan använda.

Men - nu när jag själv skulle gå in och läsa ett av mina gamla inlägg så ser jag att mängder och åter mängder av mina inlagda bilder på bokframsidor har bytts ut?! Why, o why??

Och det är inga småändringar heller - t ex pryds mitt inlägg om Patient 67 av Dennis Lehane med en bokframsida som heter Skydd för uppfinning och utveckling - immaterialrätt och inlägget om Legend av Marie Lu illustreras av Psykologi i fickformat.

Jag fattar ingenting. Kanske det har med att jag aldrig sparat ner bilderna utan bara länkat till bilderna på AdLibris och de nu har gjort någon gigantisk omändring? Någon annan som har liknande problem?

Jag har lite jobb framför mig nu med att ändra tillbaka alla bilderna till de rätta. Så här kan vi inte ha det. Men om ni (inte nu direkt...) ser något inlägg med en bild som är uppenbart tokfel - kommentera gärna nedan så att jag hittar dem alla.

*mutter mutter*

3 kommentarer:

 1. Hade exakt samma problem och vet att jag inte var ensam om det, läst det på flera ställen. Tror det skedde i månadsskiftet. Min sambo tyckte jag fick skylla mig själv som kopierat bilder och inte laddat ner dem först, suck, kunde han väl sagt med en gång! Ibland är det bra att inte bloggat så länge så korrigeringen tog "bara" några timmar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh vad bra att du skrev det där! Då var det som jag trodde och ingen som har kapat bloggen eller så..:)
   Jag har ännu inte hunnit byta några bilder så jag har väl också några timmars jobb framför mig. Suck...

   Radera
 2. Nu har jag gått igenom hela bloggen och bytt ut bilder där de hade ändrats. Hoppas det hela håller sig ett tag framåt nu!

  SvaraRadera