tisdag 11 augusti 2015

A Secret Affair

Jodå, jag smällde till med femte och sista boken om Huxtable-familjen när jag ändå var igång. Och nu fick jag äntligen läsa kusinen Constantines historia, och äntligen fick även han bli kär och nöjd med livet. Redan i inledningen till bok 1 om the Huxtables stod ju denne Con och såg dyster ut på en kyrkogård, och var bitter och arg och hatade och var orättvist anklagad och synd om. Sedan har han alltså fått hota i faggorna med sitt mörka yttre och sin potentiella farlighet medan alla Huxtablesyskonen har blivit kära och haft sig i seriens första fyra böcker. Vad är det med denne Con? Var har han fått sina pengar ifrån? Är han en skurk? Skulle också han kunna hitta någon att bli kär i? Skulle här dyka upp fler yxmörderskor? Spänningen var olidlig...

Givetvis är Constantine Huxtable en hyvens typ som bara blivit missförstådd i alla år. Han är godhjärtad, och har rätten på sin sida, och är egentligen så snäll att han nästan är löjlig. Trots att han ser farlig ut.

Tänka sig!

Och tänka sig detta: att Hannah Reid, hertiginnan av Dunbarton, som nyligen äntligen blivit änka efter att i tio år ha varit gift med en sextio år äldre man (klart hon tog honom för pengarna, begriper ju alla?), som är ytlig och maktgalen och löjligt rik och som alltid omger sig med ett hov av beundrare och lismande vänninor...att hon egentligen är trevlig och godhjärtad hon också innerst inne?

Och att Constantine och Hannah träffar varandra. Och så blir de kära. (fast det tar ett tag) Tänka sig det!

Och jag tycker mycket om att läsa. Den här också. Balogh skriver utmärkt bra och rolig romance.

Titel: A Secret Affair
Serie: The Huxtable Quintet #5
Författare: Mary Balogh
Utg år: 2010
Förlag: Dell
Köp den till exempel här eller här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar