fredag 7 september 2012

Bokbloggsjerka 7 - 10 sept

De senaste veckorna har jag inte varit med på Annikas jerka - jag har liksom känt mig helt ställd av frågorna och inte kommit på några bra svar. Det har handlat en hel del om deckare vilket jag iofs inte har något emot - det är bara det att jag aldrig hinner läsa deckare så värst mycket.

Men den här veckan ställer Annika en kort och enkel fråga:

Vad läser du just nu?

Och det är ovanligt lätt att svara för mig därför att jag för ovanlighetens skull bara håller på med en endaste bok (nä, inte ens några barnböcker håller jag på med samtidigt. Inte ens någon fantasy-tjockis...):

Trasig soppa av Jenny Valentine

Jag har precis bara börjat på den. Det känns jobbigt, för redan ser jag en trasig familj framför mig, med djup sorg och barn som får klara sig själva medan mamman tydligen befinner sig i djup depression. Pappan har jag ännu inte koll på var han är eller gör. Jag har läst Hitta Violet Park och Myrstacken av Jenny Valentine tidigare och tyckt riktigt mycket om dem båda två. Tror jag kommer att gilla den här lika mycket (och kanske bli lika illa berörd av att läsa som jag blev när jag läste Myrstacken? se här vad jag skrev om den)

10 kommentarer:

 1. Det verkar finnas en del bra ungdomsböcker nu för tiden. Ska kika på de här böckerna.

  SvaraRadera
 2. Jag har inte hört talas om boken tidigare, men jag gillar titeln. Det verkar vara en intressant bok.

  SvaraRadera
 3. Har inte läst något av Valentine, men det känns som en författare värd att kolla upp. Hon dyker upp lite då och då i bloggvärlden.

  SvaraRadera
 4. Ett jobbigt ämne- hoppas boken är bra!

  SvaraRadera
 5. Har aldrig hört talas om Valentine. Har ibland svårt att läsa om deprimerande ämnen men gör en mental notering om författaren.

  SvaraRadera
 6. Har läst mycket om henne på några bloggar nu, verkar vara intressanta böcker!

  SvaraRadera
 7. Känner inte igen boktiteln, men den verkar intressant!

  SvaraRadera
 8. Okänd för mig, får kolla upp den :)

  SvaraRadera
 9. Jenny Valentine har jag lyckats missa men jag ser att eleverna gillar henne. Tack för puffen, det är dags att jag läser ngt av henne!

  SvaraRadera
 10. Den där boken låter som något för mig. Hamnar i önskelistan! :)

  SvaraRadera