torsdag 4 september 2014

Men hoppla! En milstolpe!

Men se här! Medan jag satt och gjorde annat (planerade helgens inlägg på Kulturkollo) så hostade min stackars nu så styvmoderligt behandlade egen bokblogg till och passerade strecket för 100 000 sidvisningar!

Hundratusen...min lelle blogg <3 <3...! Jag minns hur jag var i eufori för de första 1000 sidvisningarna. Och nu hundra gånger så många.
Nu känner jag mig precis som när jag tittar på mitt äldste barn som är femton, över en och åttio lång, har basröst och har fått raka sig flera gånger...var tog min lille nyfödde bebis vägen?

Hm, Carolina, lugna dig lite nu. Det är en BLOGG. Inte ett levande väsen.
Jo, fast denna blogg har ju betytt så mycket för mig?! Jag måste nog fira lite. Inga böcker har jag att lotta ut just nu - det får bli senare. Jag kanske slår till med en kopp varm choklad i personalrummet? Yej!

Och, ja. Min älskade bokblogg Carolina läser... HAR blivit styvmoderligt behandlad senaste tiden, med en Carolina som bara hänger med sina nya och fina kompisar på Kulturkollo. Bättring utlovas! Här ligger till exempel en hög med nya barnböcker på mitt skrivbord som ska läsas och bloggas om, som Passa! av Thomas Halling, Granapor gillar magi, förresten av Annalena Hedman och så en ny lättläst kapitelbok av Julia Donaldson: Herr Fågelbo i huset bredvid. Hemma tronar en hög tjockare böcker som ska läsas. Vi har Lin Hallbergs nya Det är jag som är Juni och Rebecka Åhlunds Ibland blir skogen vred, och annat spännande. Jag ska bara lyckas slita mig från tredje boken i Diana Gabaldons Outlander-serie: Voyager, där jag är totalt drunknad.

Så: Hurra! Hurra! Hurra! för de hundratusen!! Nu ska här skrivas vidare!

6 kommentarer:

 1. 100 000 GRATTIS till Dig från mig, en av alla dina läsare! :-) (M)

  SvaraRadera
 2. Hurra! Tycker definitivt att du ska fira. Måste också lära mig hur jag bäst ska jonglera två bloggar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag slår nog till med en skål ostbågar ikväll också ;)
   Det här med två bloggar - (eller, vi har väl bägge tre faktiskt?) det hade underlättat med en rejäl trissvinst och längre ledighet, det hade det. Tänk på hur mycket lästid det hade blivit då också!

   Radera