fredag 3 augusti 2012

Bokbloggsjerka 3-6 aug - vill ha!

Dags för bokbloggsjerka igen - den här gången frågar Annika Vilken bokrelaterad pryl står högst upp på din önskelista just nu?

För en gångs skull blir det ett lätt svar, och ett kort svar från mig. Jag vill ha den här klockan!
Det var Anna som hade en bild på den i sin blogg i början på sommaren, och jag bara måste ha den. Har ännu inte kommit till skott och köpt den men jag ska! Det blir nog också så att jag köper en eller annan klocka till biblioteket jag jobbar på - stället som säljer bokklockan nedan har massor, massor och åter massor med fantastiska klockor. Kolla här!

11 kommentarer:

 1. Jag fick en när jag fyllde år :) Den är jättefin, men tyvärr så var urverket kasst. De skickade en ny, men sorgligt nog har jag inte packat upp den. Vi ska snart flytta och då tyckte jag att den skulle vara bättre skyddad i sin kartong.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som en så där sorts klocka där urverket nog ofta är sönder. Hoppas jag får tag i en där det håller ett tag, i alla fall.

   Radera
  2. Jag är också lite betänksam vad gäller urverket. Klockan är utan tvekan nåt av det snyggaste jag sett, men funkar den? Har f ö inte heller kommit till skott att köpa. Vi borde kanske köpa varsin till varandra?

   Radera
  3. Mm, och så behåller vi den som funkar?? Och flyttar visarna på den andra manuellt?

   Radera
 2. Haha! Jag gillar också den klockan :)

  SvaraRadera
 3. Jo, den där klockan skulle ju vara något :)

  SvaraRadera
 4. Det var den bästa klocka jag sett:)))

  SvaraRadera
 5. Snygg klocka :) En sån skulle jag också vilja ha :)

  SvaraRadera