onsdag 19 februari 2014

Jag är tillbaka!

Nämen hej bloggen! Vad trevligt att du finns kvar här! Nu kommer jag hem till dig igen efter min utflykt till LitteraturMagazinet, och tänker stanna hos dig.

Hej alla ni andra! Jag är tillbaka! Här ska skrivas högt och lågt, roligt och ilsket och mycket (för mycket brukar det bli). Men här ska skrivas!

Det som ligger på tur härnäst är min omläsning/läsning av Game of Thrones. Första boken i serien läste jag rätt raskt och skrev om här. Andra boken har liksom tagit lite längre tid...men nu har jag bara några hundra sidor kvar. (jodå, jodå, den är jättebra men den Tar Sån Tid)

Sen väntar läsning av Jonathan Strouds Den skrikande trappan, första boken i nya ungdomsserien Lockwood & Co. Ska bli så spännande att se om han skriver lika bra som han gjorde om demonen Bartimaeus i Bartimaeus-trilogin!

Välkomna tillbaka hit! Vi ses!

13 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det var mitt eget beslut. Jag fick mer och mer känslan av att jag drunknade bland alla duktiga skribenter på LittMag, att jag var en bland många bloggare i en lång, lång meny. Och så ville jag tillbaka till självständigheten på min egna blogg - att kunna ändra i layout och undersidor, att ha koll på besökssiffror, att vara ensamhärskare.
   Det är kul att skriva när man vet att det är många som läser LitteraturMagazinet - men det blev också lite prestationsångest över det. Tänk om det nu är horder av folk som läser - då är det inte bara att skriva ner något lite lattjo om en bok som jag gjort förut. Jag la ner mycket mer möda på skrivandet och till sist kändes det helt jobbigt så fort jag skulle skriva ett inlägg. Så vill jag inte ha det - jag vill blogga som en hobby, snabbt skrivande och ett kul sätt att komma i kontakt med andra läsare.
   Så därför återvänder jag.

   Radera
  2. Fullt förståeligt! Jag är nöjd så länge du bloggar.

   Radera
 2. Ja vi följer då efter, min dotter och jag. Vi har ju fått så många bra boktips så vi kan inte sluta läsa NU! ;)
  Jag gillar nog också din egen blogg mer - känns mer personligt på nåt sätt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blev jag glad! Ska inte flytta mer nu...
   Ja, jag gillar min egen blogg där liksom bara jag och mina texter finns. Känns lite lättare att hitta också.

   Radera
 3. Vad roligt. Litteraturmagazinet är bra men bloggarna blir så tråkiga i spaltform och med så mycket röra till höger att det blir rörigt att läsa. Ser fram emot dina inlägg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hänger med mig!
   Jo, jag kan hålla med om att det blir vilsammare för ögat att läsa bloggen så här, med bara en bred spalt och mycket luft på sidan. Och att det blev lite rörigt på högersidan på LM. Men bland reklamrutorna fanns de där färgglada litteraturlistorna, och de var rätt roliga att pyssla med. Kolla till exempel in Daniel Gunnarssons bokreatips!
   http://www.litteraturmagazinet.se/daniel-gunnarsson

   Radera
 4. Vad skönt att du är tillbaka! Jag gillar verkligen inte att läsa bloggar på Litteraturmagazinet så det ska bli kul att följa dig igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad glad jag blir att du ändå inte glömde bort mig när jag gömde mig hos LitteraturMagazinet!
   Vi hörs!
   Jag har (sedan länge) två böcker av Jasper Fforde som ligger och väntar på läsning i hyllan. Och lite kul är att jag inte kan se de där böckerna utan att komma att tänka på dig...

   Radera
 5. Välkommen tillbaka ! Jag följde efter dig till LM men det glädjer mig verkligen att du blivt egen igen. Jag har som så många andra svårt för LM, som jag upplever rörig. Tyvärr för det är så mycket bra som skrivs där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är synd att så många verkar uppleva LM som rörigt för där finns som sagt många bra artiklar och blogginlägg där. Och sökfunktionen för böcker är fantastisk!
   Men jag är väldigt glad att du följer med mig när jag flyttar tillbaka. Ska stanna här nu!

   Radera
 6. Så bra. LM laddade ju så långsamt att jag aldrig orkade vänta. Här laddas det raskt och direkt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Raskt och direkt och ingen reklam whatsoever. Om man inte räknar min "gilla-mig-på-Facebook-ruta, förstås :)

   Radera