lördag 12 april 2014

Och där försvann två timmar...

Jag ligger verkligen efter med trädgårdsarbetet i år. Saker som behöver klippas ner ligger liksom huller om buller med sånt som är på väg upp, och maskrosorna firar livets glada dagar i princip överallt tillsammans med andra oidentifierbara ogrässorter som jag inte vill veta vad de heter utan bara vill ha bort.
Men annat har kommit i mellan. Typ jobb. Eller läsning av bra böcker. Eller regn och blåst eller regn+blåst. Eller olust.

Idag äntligen kom jag ut efter ungefär två timmars uppskjutande. Med mig hade jag mitt bästa vapen. Maskrosupptagaren? Sekatören? Nej - ljudboken. I mobilen. Tjock mössa, tjock jacka (för april är väl som april brukar vara - fin utanpå men kall inuti liksom) och så hörlurar i öronen i den tjocka mössan.

Och så igång med Flaskpost från P som nu verkligen börjar bli riktigt spännnade. Spännande, otäck - men också rolig så att jag skrattar högt när Carl har samarbetsproblem med "schabraket Yrsa" med flera (jamen vem har han INTE samarbetsproblem med?).

Och så vips så hade jag blivit klar med den långa, jobbiga och vedervärdigt igentrasselvuxna rabatten jag förutsatt mig bli klar med idag.

Tack Carl Mörck och avdelning Q!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar