tisdag 21 juni 2016

Jag hittade Sandman! HELA Sandman!

Dagens absoluta fynd? När jag stod bakom infodisken på stadsbiblioteket (där jag har pass en eftermiddag i veckan) och pratade med en kollega. Och så mitt i samtalet registrerar min hjärna vad det faktiskt är jag står och tittar på. Fem gigantiska tunga inbundna svarta böcker i en hylla under infodisken. Är det inte...? Jo! Jag glömde bort samtalet jag var inne i. Där stod den kompletta samlingen av Neil Gaimans Sandman. Varenda nummer i fem gigantoutgåvor, The Absolute Sandman Vol 1-5. 

Så länge jag har tänkt läsa dem men det har aldrig blivit av att jag köpt eller letat rätt på! Men nu: alla på en gång. På jobbet!! (ja, jag har bara jobbat där i några månader så har inte koll på alla dyrgripar än)

Kollegan jag pratade med hade full förståelse för att jag tystnade. Det var han som köpte in Sandmanböckerna för några år sen... 

Nu sitter jag här med volym 1, och jag skojar inte: den väger säkert 10 kilo. Och vad gör ni i sommar då?

5 kommentarer:

 1. Åh, du kunde fått låna våra 😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hade jag ju. Om jag vetat att ni hade :) Fast det var ju det: jag hade inte börjat leta än. Nu kom de till mig, bara så där.

   Radera
 2. Jag har också börjat läsa dem, fast i det tunnare formatet ;). Har än så länge bara läst vol 1, men gillar verkligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara precis kommit igång, men gillar det so far väldigt mycket!

   Radera