onsdag 4 mars 2015

Massolit Book Blog Awards 2015 - plats för jubel!

Hörni - jag är så galet stolt och lycklig nu över att få tillhöra de där sju som bloggar på Kulturkollo. Dels har vi väldigt roligt när vi skriver (och när vi diskuterar!), dels så gör vi en himla bra blogg! Det känns rätt ända in i ryggmärgen.

Och nu har vi alltså blivit nominerade till Årets bokblogg i Massolit Book Blog Awards 2015!


Glad! Glad! Glad och stolt! Häromdagen, när nomineringen avslöjades, utfördes en viss klumpig och orutinerad dans på golvet här hemma i Vismarlöv - inte vacker att se på men det var en glädjedans, och då gör det ingenting.

Och vilket sällskap vi är i sen: de andra nominerade till Årets bokblogg är Dark places och Tystnad.

Motiveringen till vår nominering är: "Roliga teman och ett brett perspektiv på både böcker och andra kulturyttringar. Att det är flera olika bloggare skapar berikande variation i språk och utgångspunkter." Hurra - det är precis så vi vill att Kulturkollo ska uppfattas!

Som om nu inte detta vore nog har dessutom Kulturkollo blivit nominerade i kategorin Årets blogginlägg med inlägget Chick-lit - inget att skämmas för, skrivet av vår finaste Lotta. De andra inläggen som är nominerade här är Bokpandans inlägg om bokbloggande och Den döda zonens intervju med David Peace.

Det finns också en tredje kategori: Årets nischade bokblogg där de nominerade är Breakfast bookclub, Feministbiblioteket och Den döda zonen.

Vet ni vad ni ska göra nu? Ni ska bums in på Massolit Book Blog Awards 2015-sidan och rösta! Ni har fram till 9 mars på er.
(och...ja...det är klart jag håller tummarna så hårt att de gör ont för att ni ska rösta på Kulturkollo...)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar