tisdag 1 september 2015

Ses vi på bokmässan?

Har ni sett att Kulturkollo samarbetar med Bokmässan och håller bokbloggarrummet R3 öppet för alla bokbloggare under hela mässan? Kom dit och vila en stund, prata med andra bokbloggare, skriv lite eller bläddra i dina nya böcker! Jag och mina sex fellow kulturkollokollegor kommer att turas om att hänga där så att rummet förhoppningsvis kommer att vara öppet för dig hela tiden. (vi kommer också att besöka intressanta seminarier och kolla runt i montrar och sånt där, men inte alla sju samtidigt är tanken)
Läs mer i inlägget på Kulturkollo HÄR! Plus att det finns en karta med där så att du hittar till bokbloggarrummet R3. Själv hade jag gått flera år på bokmässan men inte ens vetat om att den där våningen fanns till - än mindre att det fanns ett bokbloggarhäng där... (*jo, men det är DU, Carolina...*)

Och när du nu ändå vill komma till bokbloggarrummet? Missa inte de bägge minglen som vi på Kulturkollo ordnar!!

Det första är ett Bokälskarmingel på torsdagen 15-16.30 där förlagen bidrar med recex och du får kaffe och kakor. Fast viktigast är väl att du får träffa andra bokbloggare och kanske en eller annan författare också.


Fantasyminglet på lördagen, 16-17.30, får du definitivt träffa författare. Nämligen kommer Sally Green (Half Bad), Laini Taylor (Mörk ängel) och Siri Pettersen (Odinsbarn) dit och pratar fantasy med Jo Salmson/Catharina Vrååk som moderator. Du KAN inte missa detta!!


Det finns platser kvar på bägge minglen - men begränsat antal, så skynda, skynda att anmäla dig till info@kulturkollo.se!!

HÄR kan du läsa mer om Bokälskarminglet.

HÄR kan du läsa mer om Fantasyminglet.

Vi ses väl??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar